Min fredagskväll i bilder

Eller… bekännelser av två personliga sidor hos mig: godisälskaren och den tillfälliga perfektionisten.
 
candy

Jag köpte godis på väg hem från jobbet på grund av extremt smågodissug. Jag tror nästan det ökat med åren men alltså, jag tycker det är så sjukt gott med just lösviktsgodis! Colanappar, mintlaktris, löständer, fruktnappar, ferraribilar, sura flaskor och choklad (obs! bara sådan i papper, jag gillar inte när den får socker på sig)… Saknade dock några favoriter som peacemärken med lakrits- och hallonsmak samt trocaderoflaskor. Ens godissmak säger ju typ allt om vem man är, så vad har ni för favoriter? Tycker sånt är jättekul att veta, på riktigt!
 
bathroom
Sedan drabbades jag av någon slags städmani. Jag tycker ju egentligen det är ganska tråkigt att städa men ibland får jag liksom ett ryck och då görs det på detaljnivå. ALLT ska putsas, tvättas rent och snyggas till in i minsta detalj. Så jag plockade ut hela badrumsskåpet och torkade alla förpackningar, märkte upp med min dymo och ställde allt i ordning efter kategori, storlek och färg… Aaaah, perfektion! Älskar dessutom att titta in i andras badrumsskåp (om man får, såklart) och nu kan jag öppna mitt med pedantisk stolthet.
 
Så kul var min fredagskväll, hade även partiledardebatten på i bakgrunden och den gjorde ju inte direkt livet roligare… Men ibland är det skönt med en ledig kväll där man får pyssla runt precis som man vill!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. Jag kan inte leva utan godis i allmänhet, saltlakrits i synnerhet! Djungelvrål!!! Vaniljfudge och sura colanappar tillhör andra favoriter. Jag är INTE ordningssam, men ordning i badrumsskåpet är (oväntat) viktigt! Vi är många som trängs om utrymmet, men jag vinner med hästlängder:)!

 2. ÅH! kexchokladen i miniformat är mycket godare än den större. varför är det så? Själv kan jag knappt minnas när jag åt "vanligt" godis, men choklad äter jag varje dag! Bästa är geisha, sjöfrukter och delizie. Vad säger det om mig? hehe 😉

 3. Testade nya marabou-chokladen; mjölkchoklad med salta mandlar. Inte dumt alls! Kan rekommendera ett smakprov.

 4. Okej, topp fem smågodis för mig är:
  1. Peacemärken (hallon/lakrits)
  2. Banana skids
  3. Små korta lakrits- och mint-stubbar
  4. Vattenmeloner (rosa halmåneformade)
  5. Polly

 5. Mitt godis-måste i varje påse av plockgodis (och bra ursäkter för att alltid handla det på Hemmakväll) är:
  POLLY! Bara ljusa.
  Ljusrosa kastanjer.
  Fizzy-flaskorna som fanns i din blandning!
  De andra blå, sura flaskorna, mer platta? De iaf!
  Riesen.
  Och så kan man slänga i lite annat, typ lite choklad och lite annat surt också. Kan också slänga i lite geléhallon och liknande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *