När jag kom hem från Way Out West sade kroppen att nej, nu är det dags för riktig mat och gärna nyttig sådan. Så jag gick och handlade ingredienser för att göra en sallad med ugnsbakade rödbetor, morötter och chèvrekräm.
Först slog jag på ugnen på 200 grader, skrubbade betorna och morötterna och delade dem i klyftor och stavar. På med olja och flingsalt och in i ugnen i ungefär 45 minuter, tills de blivit mjuka. Under tiden skar jag upp kruksallad och ruccola, klyftade plommontomater och rörde ihop en chèvrekräm med getost och crème fraîche.
Sedan lade jag upp allt på ett stort fat och högg in. Eftersom det blev ganska mycket mat så gjorde jag en lunchlåda och ställde i kylen. Som jag morgonen därefter plockade ut och ställde på köksbänken för att sedan traska till jobbet utan den. Så onödigt på en god lunch men det kändes inte direkt lockande att äta den när jag kom hem tolv timmar senare… Jaja, gör ni inte samma misstag som jag så blir den jättegod i alla fall!
Det ser jättegott ut!
Ser riktigt mumsigt ut. Kan tänka mig lite valnötter på toppen också.
Så gott de såg ut 🙂
Ser väldigt gott ut 🙂
Åh vad gott det ser ut =)
Men gaah vad gott! Älskar sån här mat:D
Muums! 🙂
Tack för tipset! Ser underbart gott ut!
Det där ska jag absolut testa 🙂
Ha en fortsatt bra dag!
Ser superfräscht ut!
Men åh, vad mumsigt! 😀 Kram
Fy tusan va gott!!!
MUMS vad gott!
Åh wow vad gott det ser ut!
Låter hur gott som helst!
Ser riktigt gott ut!
Gud vad gott!
Gud vad gott!
Det ser extremt gott ut!