Lite grönt

Det här med gröna fingrar har aldrig riktigt varit min grej, men däremot har jag märkt att jag har ett behov av att ha små gröna kvistar lite här och var. Jag har liksom börjat samla på mig små vaser och plockar kvistar och blad. En bit murgröna i den här lilla vasen från House Doctor står i min bokhylla.
 
Några kvistar persilja finns i köksfönstret…
 
…och en mugrönekvist står i ett provrör på nattduksbordet.
 
På handfatet står några pelargonblad i ekollonvasen från Svenskt Tenn.
 
Och på detta lilla bord en aloe vera-växt i mässingskruka. Den mest tåliga av dem alla!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Älskar den här grejen med kvistar här och var, men har liksom aldrig fått det att funka själv. Däremot har vi alla fönster fyllda med krukväxter av olika slag, hehe. Ju grönare desto bättre!

  2. Har skrollat mig igenom hur många sidor som helst nu. Herregud vilken bra blogg du har, är glad över att äntligen ha ramlat över den.

  3. en sån fin idé med småplock här och där bara. jag är helt sämst på växter men sånt här smått gör ju sån skillnad verkligen!

  4. Jag är helt ny för det här med växter och så och har precis upptäckt hur roligt det faktiskt är att föröka och så för att se de växa upp hehe. Så jag undrar, blir det rötter på presiljekvisten? Ätbara saker är alltid roligast att så!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *