Chokladbollar

Tänk om man vaknar upp en dag och helt har vuxit ifrån behovet av chokladbollsrullande och sockersug? Nä, det är inte möjligt väl? Är det något jag aldrig tröttnar på så är det gamla, hederliga chokladbollar. Perfekt att röra ihop hemma eftersom man nästan alltid lyckas ha alla ingredienser.
 
Och det magiska tricket är att hålla sig från att äta hela smeten direkt ur skålen och istället göra små, runda bollar. Rulla dem i kokos efteråt och ställa in dem i frysen en stund så de blir lite hårda och kalla. Jag har inte tröttnat på tjugofyra år och lär förhoppningsvis inte göra det inom den närmsta tiden heller.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. alltså!!!! sitter i skolan och hade fastnat i en grej och detta gjorde mig så sugen och fick mig att gå och köpa en delicatoboll och komma tillbaka igen och nu är logotypen klaaaaar. tackitack!

  2. åh. Kom ihåg när jag var liten (nåja..) så gjorde vi alltid typ två enorma bollar av smeten istället för många små. Mycket godare 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *