Gamla lördagskläder

Men hej! Så här såg jag ut igår när jag strök omkring på Moderna Museet och kände mig kulturell. Första dagen med jeans sen typ… midsommar? Lite deprimerande om jag ska vara ärlig eftersom sommaren är min favoritperiod när det kommer till kläder. Aja, med tanke på vilken drömsommar vi haft så får jag väl vara nöjd.
 
Favoritjeansen köptes på Beyond Retro i slutet av förra sommaren. Då hade de jättemånga fina och jag tror de har det även i år. Sandalerna är från Zara och har hängt med hela året så det är nog också svårt att få tag på exakt dessa. Mockajackan och linnet är från Monki, gamla favoriter även där. Tur att jag inte har någon modeblogg på daglig basis med tanke på att jag bara går omkring i gamla grejer… hehe. Hoppas jag kan inspirera någon i alla fall!
 
Runt min vänstra handled knöt jag en scarf lite fräckt sådär, alá Man Repeller (← favoritblogg om ni inte redan läser den).
 
Och på höger handled bar jag ett silverarmband som jag fick för en tia på Erikshjälpen och ett bismarck-armband som jag haft sen jag var liten.
 
Och exakt så här mycket har mina danssteg utvecklats sedan lågstadiet, dvs noll.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. hörrdu, du platsar minst sagt som modebloggare. Mycket fashion 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *