Halloumi- och nektarinsallad

 
När matinspirationen står på noll brukar jag kika på Pinterest och kolla vilka ätbara grejer jag pinnat på sistone. En av dem var ett recept på en halloumi- och nektarinsallad som såg extremt god ut. Så när hungern slog till i tisdags bestämde jag mig för att laga den med inslag av egen improvisation.
 
Till två personer behöver du:
2 nektariner
1 paket halloumi
Sallad av valfri sort (jag tog kruksallat och ruccola)
En kvarts rödlök
Olivolja
Svartpeppar
 
 
Gör så här:
Skiva halloumin och stek på medelvärme i en stekpanna så den får fin färg. Klyfta nektarinerna och stek även dem på medelvärme, se upp så de inte blir för mosiga bara. Strö ut salladen på ett stort fat, skiva rödlöken tunt och sprid ut den. Lägg på halloumin och nektarinerna. Ringla över lite olivolja och krydda med svartpeppar. Servera gärna med ett gott bröd till. Klart!
 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

 1. Förutom rödlöken så såg det där verkligen toppen ut! måste testas (fina bilder med), blir en hel del olika roliga smarriga sallader för mig i sommar 🙂

 2. Hej!
  Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.
  Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.
  För att gå med behöver du bara följa länken här: hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen
  Med vänlig hälsning,
  Emilie
  Hittarecept.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *