I Norrköping, där allt började för längesen

Igår hoppade jag på tåget till Norrköping och nu är jag här. I staden med alla minnen. Välbekanta gator och historier i varje hörn.
Jag började morgonen med en löptur men efter att ha sprungit ett varv runt den klassiska strömsrundan var jag tvungen att ta ett till, fast lite långsammare.
Det fanns ju så mycket fint att dokumentera, även fast jag bara råkade ha iPhonens kamera med mig.
När jag bodde här gick jag denna runda flera gånger i veckan. Följde varenda blomning i detalj och kunde minsta vinkel och vrå. Nu är allt fortfarande välbekant men jag blev ändå hänförd av hur fint det är. Hoppas jag aldrig kommer sluta med det.
Rhododendrondalen, denna svårstavade men otroligt fina plats, stod i full blom.
Så mycket försommarkänslor av det!
Det är så magiskt och det varar bara någon vecka per år. Så fint att jag lyckades pricka in det precis nu!
Och grönt, grönt, grönt överallt!
Och så denna klassiska Norrköpings-vy. Jag har sett den tusen gånger och ändå måste jag nästan alltid ta ett kort på den när jag går förbi… Nu ska jag ut i solen igen och traska vidare på Norrköpings gator. Hoppas att ni har en fin lördag!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. älskar liksom när man återupptäcker ställen man varit på hundra gånger innan och nästan tröttnat på, sån magisk igenkänning som kommer tillbaka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *