Min födelsedag

I lördags fyllde jag år och ungefär så här såg min 24-årsdag ut!
Jag vaknade kl 06, tidigt som ett barn! Dock mest för att solen lyste in genom mitt stora fönster… Men jag knäppte en bild (som den bloggare jag är) och sedan somnade jag om.
Jag vaknade vid nio igen och bestämde mig för att ligga kvar i sängen och läsa bloggar på iPaden, min favorit-helg-syssla när jag inte har bråttom upp.
Sedan var det dags att promenera till affären för att köpa frukost. Målet för dagens inköp var: exakt allt som är gott och som jag är sugen på. På vägen till Hemköp hittade jag fina vitsippor.
Jag plockade en liten bukett på vägen tillbaka som fick pryda mitt köksbord.
Sedan dukade jag upp frukosten! Amerikanska pannkakor med sirap, två sorters glass, kaffe med mjölk, blodgrapejuice med isbitar, färska jordgubbar och smågodis.
Kunde inte tänka mig en bättre födelsedagsfrukost! Eller det skulle väl möjligtvis vara den traditionsenliga räkmackan som vi alltid fick hemma när vi fyllde år, men detta dög också bra!
Det kändes nästan somrigt att äta detta!
Sedan hoppade jag in i duschen och testade lite nya krämer som jag fått i present av Stina.
Nästa stopp var denna blommiga plats, nämligen Kungsträdgården där jag mötte upp min kära Madde för att äta mjukglass med tuttifruttiströssel i solen!
Det var fullt av folk och körsbärsträden stod i blom. Som aprilbarn är jag ju van vid att det lika gärna kan snöa på min födelsedag så detta var oerhört välkommet.
Så fint! Fylld av vårpirr och födelsedagsstuds åkte jag sedan hemåt igen.
Blandade mig en liten drink medan jag gjorde mig i ordning. Sedan lämnades storkameran hemma när jag gav mig ut på nya äventyr.
Först blev det middag på den koreanska restaurangen Arirang, så gott!
Fina Mika och Linn var bland annat där och firade med mig.
Och sen hamnade vi på Kåken där vi visst blev kvar ända till stängning. Så himla bra födelsedag alltså. Tack alla som firade med mig och tack för alla fina gratulationer här i bloggen! ♥

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *