Glad påsk

 
Påsken är verkligen en av mina favorithögtider. Inte bara för att den ofta sammanfaller lägligt med min födelsedag men också för att den är ganska kravlös i förhållande till julen till exempel. Förvisso gillar jag att hålla lite på påsktraditionerna och kanske gå till kyrkan någon gång under helgen, inte ravea loss totalt på långfredagen och passa på att umgås med nära och kära. Men under påsken finns inte alls samma hets och minutstyrda precision, egentligen är det ju bara fem lediga dagar att spendera på bästa vis.
 
Så själv har jag tagit rullväskan och satt mig på tåget till Norrköping, där min föräldrar bor. På plats i villan på landet finns även mina syskon och så har vi haft släkt på besök dessutom. Helt perfekt! Mina påskplaner består mest i att spela sällskapsspel, äta en massa god påskmat (typ lax i alla dess former), läsa några sidor på en bra bok, se ett par avsnitt av Mad Men och ta så många sovmorgnar som möjligt. Allt bra man kan tänka sig! Hur ser era påskplaner ut?
 
Oavsett hur ni väljer att fira så hoppas jag att ni får en riktigt fin påsk med lagom (eller jättemycket) godis, sol på näsan och i sällskap av de ni tycker om. Glad påsk! ♥
 

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Min enda påskplan är att måla om hallen i vår lägenhet. Och slappa lite i solen typ. SÅ härligt med lediga dagar!

  2. Hoppas på att det kommer sol, här har det regnat hela dagen 🙁

  3. Saknar dig och din familj! Tråkigt att vi är så långt borta.. men vi ses i några månader! Hälsa alla! Kram kram xo

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *