Väskor & växter

I lördags var jag och fikade på Il Caffé tillsammans med Sara och Stina. Efteråt smet vi in på Stadsmissionen och vad fanns där om inte en liten brun skinnväska! Jag vet att jag har alldeles för många små väskor av detta slag men den här var bara tvungen att följa med mig hem.
Den kostade nämligen bara 40 kronor, vilket i alla fall jag tycker är billigt för att vara second hand i centrala Stockholm. Jag har ju blivit lite bortskämd med Norrköpingsbutikernas låga priser så det var det bara att slå till när fyndet låg där framför mig. Visst är den fin?
När jag ändå var i köpartagen passade jag på att gå förbi en blomsterbutik och köpa en ny grön växt. Jag har nämligen lyckats utrota alla mina växter förutom en kaktus och min rumsgran…
Därför bad jag om något mycket tåligt som man inte behöver vattna så ofta och hon bakom kassan plockade fram denna. Jag har ingen aning om vad den heter men jag gillar att den är ljusgrön och har små blad. Typiskt bra lördagsshopping! Sedan köpte jag visst en sak till men den får ni se lite senare… *cliffhanger*

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *