Sängbord

Mellan min säng och min garderob finns ett smalt litet utrymme. För trångt för att ett vanligt nattduksbord ska få plats, men för dumt för att inte utnyttjas. Därför har jag varit på jakt efter något litet bordssubstitut som kan fungera som avlastningsplats för den aktuella pocketboken och iPhonen medan jag sover.
I helgen hittade jag den här lilla trälådan på Lagerhaus, perfekt! Nu står den på högkant och rymmer böcker, iPad, vattenglas, telefon, en vas och allt annat småkrafs man önskar ha nära intill sängen. Jag funderade först på om jag skulle måla den men jag tycker den är fin med sitt obehandlade trä.
Den lilla provrörsvasen med murgrönan i har jag förresten gjort själv. Hur det gick till kan ni läsa här!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Det ser typ likadant ut för mig i mitt sovrum. Jag löste det med att buda hem ett par skitfina industripallar på Tradera. såå nöjd!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *