Monday Melancholia

 
Ni vet de där dagarna då ingenting blir rätt. Då man vaknar upp och hittar tio centimeter nysnö utanför fönstret, fastän våren precis kommit hit. Då man plötsligt känner sig varm och kall på samma gång och försöker hålla modet uppe med alvedon. Då man befinner sig flera tusen kilometer ifrån den man älskar och det börjar bli mer regel än undantag. Och då man till och med lyckas bränna sin spartanska pulversparrissoppa på spisen och känner sig så långt ifrån kulinarisk som man kan komma. De dagarna finns det bara en sak att göra. Skapa en spellista, döp den till monday melancholia, släck lamporna och dra täcket över huvudet.
 
Till er som också har en dålig dag, här hittar ni spellistan. Och, namnet till trots, den funkar lika bra även på tisdagar.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Tack för listan!
    Ibland har man ju tyvärr sånna där vidriga dagar. Det positiva med dom är att man uppskattar alla bra dagar senare. Jag vet inte hur det är för dig (du skriver ju alltid riktigt bra) men jag brukar kunna skriva lite bättre när jag känner mig nere. Lite djupare om vad jag faktiskt känner, och det gillar jag.

  2. Det var länge sen man hörde om pojken din, hur länge har ni varit ifrån varann nu och vet du när ni kommer flytta ihop igen?? Jag står inför ett långdistans till hösten, men inte lika långt som du har. Bara 4h med buss. Kan du skriva en liten överlevnadsguide? Puss för du är så bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *