I love paper

Filip ringer mig från Spanien via Skype: ”Vad gör du?” ”Jag sitter på golvet och klipper lite, viker papper och så…” ”Aha, skönt att höra att allt är som vanligt!” Ja, det är något visst med mig och att sitta på golvet med en bunt A4-papper och en sax. Jag blir liksom nöjd och tillfreds av det, så mycket mer behövs inte.
Därför blev jag extra glad när jag fick boken I love paper av Fideli Sundqvist i julklapp. Fideli är grym på att skapa saker i papper och har byggt i princip allt man kan tänka sig, från räkor till luftballonger!
Inspirerad av boken valde jag att testa några av de mallar som följde med. Jag lät pappräkorna vänta något och gick på de lite enklare geometriska formerna. Ovan ser ni allt som behövs + lite tålamod också.
Tada! Mina första pappersfigurer! Några är lite skeva men de flesta blev helt okej.
Nu bor de under min glaskupa och är fina. Nästa gång ska jag kanske ge mig på något lite svårare. 
Jag kan i alla fall varmt rekommendera boken till alla som liksom jag älskar att sitta på golvet och klippa eller bara gillar att kika på fina saker som skapats med en stor dos kreativitet. I love paper!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *