God framförhållning

Jag måste ge mig själv lite beröm för min framförhållning. Förra våren köpte jag nämligen en vårjacka på Asos – en rosa, luddig och ganska kort sådan. Jag använde den kanske två gånger och sedan dess har den legat i min garderob och riktigt skrynklat till sig som ni kan se.
Men nu när jag hittade den igen i samband med min flytt kände jag mig mycket mer peppad på att bära den än förra våren. Den är ju trots allt rosafluffig med fickor som man kan stå med knutna nävar i och se smådryg ut samtidigt som man tuggar tuggummi (← tänker att detta är en ultimat vårlook).
Så nu inväntar jag bara mildare temperaturer så jag kan slänga på mig den och räta ut skrynklorna. Lovar att ni ska få se hur den ser ut på sen!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *