Flyttkaos

 
Oj, hej. Det blev visst några dagars tystnad här. Jag fastnade någonstans mellan flyttkartonger, lägenhetsnycklar och nya tunnelbanelinjer. Igår gick det stora flyttlasset och hela eftermiddagen och kvällen försökte jag komma tillrätta och placera alla saker på väl valda platser. Det tar verkligen sin lilla tid men nu börjar det äntligen likna något som kan påminna om ett hem. Hörnet ovan är väl det som ser bäst ut än så länge, resterande 29 kvm är fortfarande ganska kaotiska…

Ikväll ska jag en sväng till IKEA och köpa lite nödvändigheter (typ tallrikar, åt min middag ur en ugnsform igår…) och sen ska jag fortsätta att placera saker på rätt plats. Lovar att visa er fler och bättre bilder när jag är klar!

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Det där lilla hörnet ser i alla fall så himla fint ut! Hoppas du kommer trivas i nya lägenheten! Ska bli kul att få se sen när allt är på plats.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *