Mässing och taggar

Just nu är mitt hem ett enda kaos. Nästa helg går flyttlasset och jag har börjat rensa och fylla kartonger, vilket resulterar i att det är saker överallt just nu. Det enda hörn som inte är helt upp och nedvänt är det nedan.
Igår var jag nämligen en sväng på Myrorna i Ropsten och hittade den här mässingskrukan för 25 kr. Taget! tänkte jag och slog till. Sedan köpte jag en liten taggig växt att ha i, jag tror det är någon slags aloe vera-planta. Den ska tydligen vara extremt tålig och lättskött i alla fall, något som passar mig perfekt.
Nu står krukan på mitt matbord tillsammans med en betongbricka. Därpå står salt- och pepparkvarnarna från Le Creuset som jag fick i julklapp tillsammans med en liten oljekanna som jag köpte på en marknad i Hongkong och två blockljus.
Och innan jag fortsätter mitt eviga packande så får ni en sista solglimt från mitt fönster också. Där står i alla fall sakerna kvar ett tag till. Hoppas ni haft en fin söndag!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Älskar salt- och pepparkvarnarna! Har letat efter något liknande, men konstigt nog har det varit svårt att hitta…Ska kolla upp Le Creuset 🙂 Lycka till med packandet och flyttandet! Puss Puss

  2. Jag är inne i flyttkaoset snart jag med, flyttar om en vecka. Men typ inte alls långt, hehe! Fin blogg och vilket fint fynd du gjorde på Myrorna! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *