Instagram XVIII

Jag tycker alltid det känns som om det är relativt ofta jag gör mina Instagram-summeringar men nu var det visst mer än två månader sen sist! Sjukt vad tiden går fort, visst känns det som en evighet sen det var jul? I vilket fall tänkte jag att vi skulle kika på lite instagrambilder från slutet av förra av 2013 och början av 2014. Vill ni följa mig på Instagram så heter jag solig, precis som mitt favoritväder!
 
Slutet av november innebar julklappsshopping i ett snötomt Stockholm och julbord med jobbet plus Greven som sidekick (mycket oklart).
Sedan blev det advent och jag bakade pepparkakor som jag tog med på adventsfest och tände första ljuset.
Jag lagade egna dumplings också och drog igång Jansson-säsongen med en fin burk ansjovis.

Filip kom upp och hälsade på en helg och då passade vi på att äta frukost på Clarion Sign och gå promenader över halva Stockholm, jag med mina nyköpta Dr Martens på fötterna.

Sen blev jag sjuk och låg hemma i feber och stirrade på solnedgången genom fönstret. Men på luciamorgonen då jag vaknade upp till nyheten om att Beyoncé släppt ett nytt album kändes allt genast bättre.

En stärkande espresso på Sempre i julklappsinköpen och drinkar med Stina och Sara på Brasserie Godot.

Innan vi gick på julledigt hade vi en jul-aw med jobbet där vi blev tvungna att testa Taverna Brillos fotoautomat. Sedan klädde jag min lilla gran och julpeppade för fulla muggar.

Jag lagade två goda grejer: saffransrisotto med lax och sötpotatissallad med granatäpple och fetaost.
Över jul åkte jag hem till Norrköping där det nästan såg vårigt ut, men lite julkänsla fick man i alla fall.
Det här fina porträttet hittade jag på kylskåpet i Norrköping. Det är Filips systerdotter som ritat, visst är vi fina? Känns typiskt bloggigt att bli avporträtterad också.

Sedan firades det både jul och nyårsafton i ett svep!

Och det nya året börjades med god frukost och invigning av min glassmaskin.
Jag köpte också en Le Creuset-gryta som jag bakade världsgott bröd i.

Filip kom och hälsade på och jag bjöd på ankbröst och potatisgratäng. Sedan åt vi brunch på Berns Asiatiska, min efterrättstallrik var proppfull (precis som alla mina tidigare tallrikar varit).

Jag lagade egen sushi och åt årets första semla på jobbet, så gott!

En hel jobbdag tillbringades i en solig fotostudio där vi tog nya bilder för en kund och så återupptog jag mitt grapefruktätande igen.
Sedan lagade jag halloumiburgare och åt frukost till lunch en lördag.
Och så köpte jag en taggig växt och igår var jag på ett event med adidas där man blev Stan-ifierad, precis som Stan Smith är på den legendariska skon. Och där var vi i mål med alla bilder, hurra!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *