Frukostbricka

Det blev inte så många egenpysslade julklappar denna jul, men en fick jag till i alla fall. En frukostbricka som jag gav till min storasyster, lite morgonpepp är ju nämligen alltid en bra idé!
Träbrickan köpte jag på Habitat (ligger i PUB-varuhuset) och sedan dekorerade jag den med bokstäver som jag skurit ut i guldfolie. För att få till snygga bokstäver skrev jag först ut en mall spegelvänt på skrivare och sedan skar jag ut dem med hjälp av en skalpell och skärmatta. Lite pilligt men ändå rätt så enkelt. Nu är jag lite sugen på att göra något liknande till mig själv faktiskt, frågan är bara vad jag ska skriva på? Carpe Diem är i alla fall uteslutet…

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. hahaha "carpe diem är i alla fall uteslutet"… hahahaa. alltså skrattade högt. så bra att du avstår från det jävla uttrycket! 😀

  2. Hej Julia! 🙂 Jag kände att jag var tvungen att skriva en kommentar här. Din blogg är verkligen hur bra och fin som helst! Blev superinspirerad till så mycket nu då jag inte kunde sluta läsa och titta på dina härliga bilder. Jag älskar design och du har lyckats så himlans bra med bloggdesign och bilder och allt! Plus att du skriver på ett så fint och tilltalande sätt. Glad att jag hittade dig!
    Hoppas att du får en fortsatt fin dag 🙂
    Mvh Matilda

    1. Åh, vilken fin kommentar! Tack så jättejättemycket! Hoppas du kommer återvända hit och fortsätta att bli inspirerad, jag ska göra mitt allra bästa för det. Ha en riktigt fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *