5 bra saker på internet

Några favoritsaker från internet just nu som nog definierar min smak rätt så bra, det vill säga: söta grejer, knäpp humor, bra musik, fina hem och häftig teknik.
 
Instagramkontot Harlow and Sage. Världens sötaste hundar som man inte kan låta bli att gilla!
 
Denna tjej på Vine (slå på ljudet!), har kollat på detta klipp säkert tusen gånger. Älskar henne!
 
Crying Day Care Choir’s julalbum Christmas Day Care Choir. Finns att lyssna på här (tyvärr ej på Spotify än). Mysig indiepop med jultema, perfekt för dig som vill komma i stämning och som tröttnat på Last Christmas.
 
Denna lägenhet som säljs via Stadshem just nu. Man bara ”Hej hej, är det lugnt om jag flyttar in på direkten?”
 
Amazons nya leveranssystem med flygande robotar! Så coolt att jag nästan kissar på mig, framtiden är liksom här (snart i alla fall)! Läs mer om dem här.

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Måste säga att du och jag delar en himla massa smak (tummen upp)! Och lägenheten: alltså gud jag dör vill ju bara hugga av en fot nästan i utbyte för den ljuvligheten!!!

  2. Jag hoppas verkligen Amazon har miljötänk kring dessa, i så fall, coolt! Men det känns ju liiite "bratigt" måste jag säga, ungefär som de människor som vägrar åka med public transport. Nu ska inte ens våra leveranser samåka med andra paket.

  3. Jaa, då kan det säkert vara mer miljövänligt. Om produktionen går till på rätt sätt. Men tror inte Amazon vågar annat.. Dock, tvivlar jag på att de låter en "stor bil" åka ut med endast en paket, oavsett om det är express eller ej. Skulle tro att de samorndar med fler leveranser för samma dag, men möjligen med en prioritetslista. Känns ju något så fruktansvärt oekonomiskt för företaget annars.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *