Jag tar det lite piano

Här kommer en ny spellista. För de stunder då man bara vill ha något lugnt och instrumentalt. Som de tidiga morgnarna då man sitter på bussen innan solen gått upp. De sena kvällarna då man kryper upp i soffan med en varm och mjuk filt. Eller de långsamma nätterna då man ligger vaken och sömnen dröjer med sitt intåg. Till de tillfällena har jag knåpat ihop en spellista med pianomusik. En del klassiskt, en del mer åt det jazziga hållet. Men mest sådant som bara är väldigt behagligt att lyssna på. Här hittar ni den: jag tar det lite piano

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Låter ju som en perfekt tentapluggslista, synd bara att jag hittade hit nu och tentan är imorgon. Men det kommer ju fler tentaperioder…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *