Instagram XVI

Fram med anteckningsblocken, nu tänkte jag att vi skulle kolla på mina senaste veckor i Instagram-format. Mycket spännande! Är det så att ni vill följa mig i realtid hittar ni mig under namnet solig.
En kväll när jag sprang ute på Djurgården och blev lite extra kär i Stockholm, så himla fin stad ju!
Och torsdagen samma vecka fick jag och några jobbarkompisar en inbjudan till Spotifys huvudkontor där Glasvegas skulle hålla en liten livekonsert, trevlig eftermiddagsunderhållning!

Sedan hade jag kulturhelg och gick på både Millesgården och Moderna Museet.

När jag lagade mat hittade jag en potatis som det tog emot lite att äta upp och sedan träffade jag en minst lika söt Klara för en snabb lunch.

En vanlig torsdag var Filip här och vi åt middag på Taverna Brillo och gick sedan och såg på Monica Z. Fredagen därefter var jag bjuden på kräftskiva. Jag och Elin gick all in med haklappar och extrem pepp!

På söndagen mötte jag upp Julia och Karin på Café Rival och spelade alfapet, så mysigt. Och sedan blev det lite mindre mysigt med sjukhusbesök, prover och EKG för hela slanten. Men mina hjärtslag var dock exemplariska som tur var!

Det firade jag med kaffe och mazarin på jobbet. Jag och min kollega Markus delar nämligen samma (pensionärsaktiga) passion för mazariner. Till helgen firade jag ännu mer med glittriga naglar och pastell.

Slutligen hade jag julmustpremiär och sedan hängde jag upp lite nya affischer ovanför min säng, de ska ni få se bättre bilder på senare. Det var de dagarna, klart slut!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Hej fina J! Natalie här från i lördags! Hoppas du hade en fin fortsatt glöggkväll sen och fick många fina gnuggisar på underarmarna 🙂
    Jag undrar – lite konstigt jag vet – om du möjligtvis har kvar dina EKG-papper? Och – ännu konstigare – om jag/Karin i så fall skulle kunna få låna dem lite till ett litet projekt vi styr? Om det känns okej att vi lånar dina hjärtslag dvs. Lovar att vara väldigt försiktig.
    kram!

    1. Hej! Det var jättetrevligt att ses och glöggkvällen var supermysig! Angående EKG-papprena så vet jag faktiskt inte om jag har dem kvar någonstans. Det var egentligen bara två sladdriga A4-papper så jag kan mycket väl ha slängt dem. Dock blir jag nu oerhört nyfiken på vad ni vill hitta på med dem! Kan se om jag har dem kvar men tror tyvärr inte det… Kram!

  2. Vad rart av dig! Jo vi håller på med ett litet foto/text-projekt och vill bl.a. få in ett EKG.. Jag har ritat några själv men sedan när jag såg detta insåg jag ju att det vore mycket finare och speciellare att ha ett riktigt. särskilt från någon man känner till 🙂 Stor kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *