Blomsteraffischer

En av de bästa grejerna med att gå på museum är ju att man får besöka museishoppen efteråt. Där brukar man nämligen kunna hitta utmärkta presenter både till sig själv och andra. För några veckor sedan när jag var på Millesgården med Julia och Anna hittade ett riktigt fynd i den lilla butiken.
 
Nämligen fina blomsteraffischer!

Som den här som föreställer något slags eukalyptusträds blomma Corymbia ficifolia (tack google för info!)
Jag satte upp dem över min säng så länge men någon gång när jag bor lite större (typ år 2018) ska jag rama in dem ordentligt och ge dem en värdig plats.
Paulownia Elongata är tydligen samma sak som Kejsarträd, mycket fina färger i alla fall!
Och den sista Camellia Chekian golesa har jag inte listat ut vad det är än. Får väl fördjupa mig lite mer i Carl von Linnés studier i framtiden men tillsvidare nöjer jag mig nog med att titta på mina fina affischer.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Vita kamelior har jag sett. Månntro är detta en liknande röd. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *