Dymo

När jag fyllde år i våras fick jag en dymo-apparat i present. Ni vet, en sådan man skriver små självhäftande remsor och märker saker med. Det började rätt lugnt men sedan eskalerade mitt beroende sakta men säkert och nu får jag hålla mig i skinnet för att inte sätta lappar på exakt allting i lägenheten. Det är ju så fint och kul! Så här ser det ut nu.
 
Kaffeburken har självklart fått en märkning, blir glad nu varje gång jag ska brygga kaffe.
Och diskmedlet har också piffats till! Älskar förövrigt den här lilla genomskinliga flaskan, perfekt storlek och lätt att dosera med. Jag köpte den på Muji.
På kylskåpet har jag klistrat upp den här hälsningen. Tycker det kan vara bra att påminna sig om det ibland när man jämt och ständigt läser om olika dieter, proteinpulver och kostråd och liksom glömmer bort vad mat egentligen är till för.
Och till sist fick även burkarna i badrummet lite piff. Dymo-love!
 
PS. Dymo-apparater hittar man på Clas Ohlson för en hundralapp eller två.

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Hej!
    Vad kul att du är så nöjd med din DYMO! Skulle du vilja få en liten present från oss också – en gratis tejp till din DYMO? Du kan bara skriva mig ett mejl till helpdesk@dymo.com.
    Med vänliga hälsningar,
    Denitsa Stoyanova
    DymoSupport

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *