De senaste dagarna

Här kommer en liten samling med sådant som hänt senaste veckan men som inte riktigt hunnit visas upp.
Förra söndagen mötte jag upp Emelie i Kungsträdgården.
Vi styrde stegen mot Moderna Museet och utställningen ovan.
Man fick inte fota något därinne men såhär fint var det utanför. Bra utställning i alla fall! Just popkonst är en av mina favoriter när det kommer till modern konst, jag gillar att det är så grafiskt och att det hela tiden rör sig i gränslandet mellan konst och reklam.
Några av verken vi såg. Sedan gick vi till Sturekatten och fikade också – en fin söndag!
I onsdags träffade jag Klara för en snabb lunch. Vi har följt varandra på nätet och i olika sociala medier sedan 2007 ungefär (det är ju superlänge) men ändå hade vi inte hunnit ses förrän nu! Jag var nästan lite nervös innan för att det äntligen skulle bli av, men det var verkligen hur kul och trevligt som helst! Dessutom hade Klara med sig ett litet paket med fina grejer som jag fick, hur snällt är inte det?
Paketet innehöll typiskt Julia-listiska saker som fina anteckningsblock och boxar, en stämpel med vimplar, en snygg penna och bäst av allt – en minisax som man kan fälla ihop! Jag gav ifrån mig ett litet lyckotjut när jag såg den, haha.
Sist men inte minst så var Filip här en sväng och bodde hos mig ett par dagar. På torsdagskvällen gick vi först till Taverna Brillo och åt en god pastamiddag. Sedan styrde vi stegen mot Rigoletto för att se Monica Z. Mina förväntningar var inte jättehöga men fy tusan vad bra den var! Edda Magnason var strålande i rollen som Monica och jag blev riktigt, riktigt glad över att se en så bra svensk film. Den rekommenderas varmt!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *