Lyckliga dagar rusar iväg så fort


Min hud har sakta mörknat i takt med att semesterdagarna avlöst varandra. Nu ligger jag här, med solbränd kropp och solblekt hår och det är den sista dagen på semestern. Imorgon återvänder jag till jobbet igen. Tillbaka till måndagsmöten, att göra-listor, nya briefer, lunch på takterassen, en ständigt tickande inkorg, kreativa sessioner, viktiga kundmöten, galna youtube-klipp, en kyl fylld med mellanmålsmat, lite för mycket kaffe, hundratals skratt, dåliga ordvitsar, stundom frustration och stundom spontandans. Nog för att semester är fantastiskt men det ska faktiskt bli kul att sjunka ner på kontorsstolen, snurra några extra varv och sedan starta upp datorn igen.

Samtidigt lurar en svag inbillning om att i och med semesterns slut så kommer något nytt magiskt liv plötsligt att påbörjas. Ni vet, ett liv där jag dricker egenmixad grön juice på morgonen, sparar 10 000 kronor varje månad, med glädje springer milen fyra gånger i veckan och plötsligt äger en ny fashionabel höstgarderob som råder bot på varenda klädkris. Men att något av detta skulle hända känns just nu ganska långsökt. På sin höjd kanske jag plockar fram det gamla gymkortet igen. Fast det kan lika gärna bli så att jag fortsätter äta sandwich-glass till frukost mumlandes något om carpe diem, yolo och forever young för att ursäkta mitt beteende. Vi får se.

En sak som jag lovar i alla fall är att väcka denna blogg ur sin sommardvala. Fortsätta fylla mitt kreativa andningshål med foton, texter, pyssel och annat som förhoppningsvis kan inspirera både mig och dig. Hoppas ni är lika peppade inför det som jag – oavsett om ni fortfarande njuter av semestersolen eller har återvänt till det där som vi valt att kalla vardag och verklighet. Vi hörs!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *