She & Him – Volume 3

Det är ju något visst med She & Him, eller rättare sagt Zooey Deschanel och M. Ward. Inte nog med att de bägge två har förmågan att vara både charmiga och begåvade, tillsammans skapar de riktigt bra musik också. Om några dagar släpper de sitt tredje album med den givna titeln Volume 3, men vi som inte riktigt orkar vänta kan redan nu tjuvlyssna på hela skivan här. Något säger mig att detta kommer bli ett utmärkt soundtrack till vårens alla cykelutflykter och picknicks, för det är något med She & Hims genomtänkta popmelodier som jag är svag för. Kanske är de att de sällan innehåller fler än fyra ackord och därför råkar vara väldigt ukulelekompatibla eller för att de på albumet blandar både nya låtar och covers men ändå behåller samma känsla rakt igenom. Nåväl, vårigt, poppigt och dansigt är hur jag skulle beskriva det hela – helt utmärkt med andra ord!
 
Update! Nu finns den på Spotify också, närmare bestämt här!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Hade ingen aning om att hon sjöng med! Jättehärlig röst ju:)
    Har flera gånger hört att jag liknar henne… Det tar man ju inte illa upp av direkt 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *