Mrs. Carter Tour

Igår var jag och såg Beyoncé i Globen tillsammans med mina syskon, min kusin och hennes fru. Det var helt magiskt. Så extremt mega-jätte-super-bra! Det man älskar med Beyoncé är ju att hon verkligen ger järnet. Hon sparar inte på krutet utan maxar när det gäller sång, dans, bakgrundssångare, band, dansare, kostym, glitter, videos… ja, allt är perfektion. Det enda man behöver göra är att stå och bli underhållen fullt ut i drygt två timmar och det är ju precis vad man vill! Igår var verkligen inget undantag. Hits efter hits avlöste varandra och vi bjöds på en ultimat show! Jag är så sjukt nöjd att jag krigade för våra biljetter i februari och jag har helt plötsligt ett oväntat sug efter att bära en glitterblå kroppsstrumpa…

 
PS. Alla bilder ovan kommer från Beyoncés tumblr.

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Var också där. Hon var ju såå bra.
    Det var inte bara den blå kroppsstrumpan jag vill ha 😉 haha.

  2. Det var verkligen magiskt! Tack för trevligt konsertsällskap! Trodde först att du hade tagit alla bilder som du lagt upp här och tänkte, hur i allsin dar det gick till?!! Många av mina bilder blev så suddiga…men det kan bero på att många andra runtomkring en dansade som tokar då man själv skulle försöka stå still och ta ett kort. Hehe. Puss

    1. Tack själv! Haha, ja mina bilder blev också rätt suddiga och dåliga. Svårt att få till bra bilder med bara mobilkamera. 🙂 Puss & kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *