See By Chloé

På flygplatsen i Rom hade jag några minuter och euro kvar att spendera så jag bestämde mig för att hitta en ny parfym som komplement till min favorit Paul Smith Rose. Ganska snabbt föll jag för den här från See By Chloé, och ja, inte helt oberoende av det fina teckensnittet på asken. Jag tror att oavsett hur gott en parfym luktar så har jag väldigt svårt för att köpa den om jag inte gillar flaskan eller förpackningen. Det kanske låter fånigt men jag vill liksom betala för helheten och inte bara doften.
 
Den här gillar jag i alla fall både doft- och utseendemässigt! Enligt beskrivningen luktar den som en blandning av bergamott och äpple med inslag av jasmin och ylang. Det hade jag nog inte kunnat komma fram till själv men jag tycker om den ändå!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *