Jag gillart!

Hej! Förlåt att jag lämnade er här alldeles ensamma hela påskhelgen men jag hade liksom fullt sjå med att hinna med att fika hela tiden. Och emellan det skulle jag leta påskägg och spela sällskapsspel. Ni vet hur det kan vara, fullt upp varenda minut! Men som tröst har jag knåpat ihop en spellista till er, en alldeles utomordentligt bra om jag får säga det själv. Titeln sattes givetvis med inspiration från mitt östgötska ursprung, när man pratar om något man tycker om där säger man helt enkelt att ”man gillart!”. Okomplicerat och charmigt fult, det är dialekter när de är som bäst… I vilket fall, klicka på bilden ovan eller här för att komma till spellistan.
 
 
Som bonus måste jag också bjuda på detta fantastiska klipp. Jag hade gärna velat ha med den här låten i spellistan men den finns dessvärre inte på Spotify än. I vilket fall så är det fantastiska LP som gör en strålande cover på Beyoncés Halo (som är en av mina favoritlåtar). Sju minuter genuin musikalitet, spelglädje och en sångröst att avundas till tusen. Jag älskart!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Hej! Jag är så himla nyfiken på om du har någon Tumblr blogg? Svara jättegärna i ett mail om du orkar! Skulle vara så himla roligt om du hade det! Följer redan både din blogg, pinterest, vine och instagram men du är så cool så en Tumblr sida hade helt enkelt varit ett perfekt tillägg! 😀
    hej svej leverpastej!

    1. Hej! Nej, hör och häpna har jag faktiskt inte det, inte någon som jag använder aktivt i alla fall. Jag har aldrig riktigt fastnat och tur är kanske det för jag skulle nog inte hinna med att ha en sak till att driva, haha. Men skulle jag få för mig att starta en lovar jag att säga till! Ha det fint! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *