Våfflor

I morgon är det som bekant våffeldagen, en perfekt högtid för att liva upp en vanlig måndag om ni frågar mig. Dock valde jag att tjuvstarta firandet lite redan idag och gjorde våfflor med två sorters tillbehör till middag. En lite matigare variant och en efterrättsvåffla.
Om man tycker att enbart våfflor inte riktigt duger att äta till middag (det håller jag egentligen inte med om) så är det här ett smart sätt att äta dem på. Det blir lite som langos ungefär. Jag lade gräddfil, finhackad rödlök, stenbitsrom, handskalade räkor och dill på mina.
Och är man mer traditionell av sig och gillar söta grejer så är ju det här ett alldeles utmärkt sätt att äta våfflor. Med lättvispad grädde, färska jordgubbar och lite florsocker på toppen! Glad våffeldag!

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Jag har alltid ätit våfflor med grädde och sylt. Är det gott att göra den som en langos? Älskar ju verkligen langos iofs men smakar det verkligen okej? 🙂

    1. Klart det smakar gott, annars skulle jag aldrig tipsa om det! Sen är såklart smaken individuell men jag gillar det i alla fall. 🙂

  2. Vi brukar ofta äta våfflor på helgerna till frukost. Det är ju så enkelt att vispa ihop egen smet. Fast idag blev det inga våfflor, men dina såg ju supergoda ut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *