Tre presenter

Cirka alla människor jag känner fyller år på våren, eller i alla fall någon gång mellan januari och maj. Sedan är det ett fåtal sommar- och höstbarn för att väga upp lite, men de är i en klar minoritet. Så i torsdags när jag skulle fira min kompis Julias födelsedag hade jag också med mig presenter till två andra som fyllt år, nämligen Anna och Karin. Nu tänkte jag visa lite vad som fanns i, tycker alltid det är bra med presentinspiration inför alla födelsedagar!
Julia fick en scratch map. Det är en stor guldfärgad världskarta där man kan skrapa fram de ställen man varit på, ungefär som på en trisslott. Perfekt för någon som reser mycket.
Anna fick en mugg/burk med Arne Jacobsens typografi. Självklart blev det ett A. Jag tycker dessa är så himla fina och hade gärna köpt en till mig själv om det inte vore för att J inte alls ser så snyggt ut i detta typsnitt. Jag köpte ett lock till också så Anna kan ha det som burk också om hon hellre vill det.

Karin fick en svart Ballograf-penna, perfekt när man vill skriva under viktiga dokument och skicka fakturor och sånt. Ett fint anteckningsblock från House Doctor med guldsidor och snyggt mönster låg också i hennes paket.

Och så här såg allt ut inslaget! Jag hade lite kris med bara en sorts inslagsningspapper så jag fick kombinera det med ljusrosa A4-papper och prickig tejp för att liva upp. Alla presenter köpte jag på PUBs inredningsavdelningar. Ett perfekt ställe att köpa presenter på, jag hittade hur mycket fina grejer som helst, så det är ett Stockholmstips!

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Åh, så himla mycket fint! Så fint du slår in! Måste verkligen fråga vart kartan kommer ifrån? Himla rolig grej ju! kram

  2. Köpte en födelsedagspresent till min hubby på Happy Gift senast. Himla fina och så för mig som inte hann slå in den, så kom den färdiginslagen! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *