Påskklädd

Så här påskigt klädd är jag idag. Med prickiga byxor från Indiska, orange ulltröja från Lindex (som nästan är lite för varm idag, betyder det att våren är på väg?!), svarta kängor från SixtySeven, armband från Indiska och på toppen: gula påsknaglar.

Nu sitter jag på tåget på väg mot Norrköping och min familj. Alla syskon kommer vara samlade och vi ska fira påsk tillsammans hela familjen. Det ska verkligen bli skönt med några lediga dagar och att få träffas allesammans igen. Mina påskplaner består mest av att se musikalen Jesus Christ Superstar (den är ett måste varje påsk), krama om släkten, äta min vikt i gravad lax och ta sovmorgon minst två gånger. Tycker det känns som en utmärkt plan! Hoppas att ni alla får en mysig påsk!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *