Mörkblå & prickig

Nu kanske ni undrar varför jag står här med min tulpanvas och det är ju en ganska befogad undran men jag vill bara visa att jag lyckats återuppliva mina tidigare uppgivna tulpaner. Så här såg de ut igår kväll och då gav jag upp allt hopp. Men tydligen finns det en del tulpanexperter i mitt sociala nätverk så jag fick massor av tips och efter att jag gett dem nytt snitt, iskallt vatten och låtit dem stå i kylen över natten var de livs levande igen. Fantastiskt!

Efter denna lilla livräddningskurs för tulpaner tänkte jag att vi skulle prata om vad jag har på mig. Jag har nämligen köpt en ny skjorta, med prickar på så klart! Den är i mörkblått jeanstyg och jag hittade den på H&M. Till den har jag ljusblå jeans från Cheap Monday, röd skolväska från H&M och vita Converse (men bara inne på jobbet, ute är det alldeles för kallt). Det var allt för idag, klart slut!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. urfin! och du, jag tror banne mig jag köpt samma väska fast brun. (brukar tycka det är tråkigt att köpa accessoarer på h&m just för att det blir så tydligt när så många har samma, men nu blir jag bara glad – vi har samma awesoma smak!)

  2. Himla fin den där skjortan! Har du bytt knappar själv? Bara sett den m bruna knappar i butik.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *