Inflyttad

Hej! Jag råkade lämna bloggen alldeles tom och tyst här för några dagar. Det var inte riktigt meningen men jag har helt enkelt inte hunnit blogga. Jag har nämligen haft fullt upp med att flytta, med allt vad det innebär. Ni vet, packa ner alla sina tillhörigheter i lådor, packa in lådorna i en fullproppad bil, åka några mil, packa ur alla lådor från bilen och packa upp allt innehåll i ett nytt hem. Men trots denna invecklade process har allting faktiskt gått väldigt bra och smidigt och nu sitter jag här i mitt nya hem. En etta på 25 kvadratmeter på Lidingö, med havsglimt (bara på vintern dock för på våren skymmer träden – men fint ska det va!).
 
Ovan ser ni i alla fall två små bilder från mitt nya hem, en kopia av Magrittes kända konstverk som pryder väggen ovanför mitt matbord och sen ett hörn av mitt lilla kök. Jag lovar att jag ska visa mer när jag hunnit få allting på plats! Nu ska jag gå och handla för min kyl ekar tom så när som på en halvdrucken flaska inflyttningsbubbel och sen ska jag förbereda mig inför första dagen på mitt nya jobb. I morgon börjar jag nämligen arbeta som copywriter på byrån The Viral Company och det är både pirrigt och peppigt!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Gud va spännande! Stort lycka till på nya jobbet! Om ett år är det förhoppningsvis min tur att flytta till Stockholm med allt vad det innebär. Om du har lite tid över får du mer än gärna komma med några tips på hur man hittar boende. Kram

    1. Tusen tack! Vad roligt, jag hoppas att din Stockholmsflytt också blir av. Min lägenhet fick jag tack vare att jag lade ut en annons på Blocket om att jag sökte, så det är nog mitt bästa tips. Annars är det bara att försöka säga till alla i omgivningen att du letar, ofta dyker det upp någon kompis kompis som ska flytta eller liknande. Det är inte helt lätt att hitta bostad, men det löser sig alltid! Kram

  2. Åh, berätta för mig! Hur lyckades du få tag på en så bra lägenhet i Stockholm så snabbt?! Jag försöker göra detsamma just nu men har ingen som helst aning hur jag ska gå till väga? 🙁

    1. Jag lade upp en annons på blocket om att jag sökte och så fick jag tag på denna. Jag tror det är en fördel att ha fast anställning och inkomst, så skriv med det om du har det. Sedan hörde jag mig mycket för bland vänner och bekanta, gjorde event på Facebook, skrev på Twitter mm. Via det fick jag också ett gäng förslag, ofta är det någon kompis kompis som ska flytta osv, så det är ett bra tips! Annars är det bara att vara på och maila och höra av sig till så många som möjligt. Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *