Beyoncé i Globen

Gissa vem som suttit nervös hela förmiddagen för att få tag på förköpsbiljetter till Beyoncés konsert i Globen? Jo jag. Dock höll det på att gå riktigt snett då jag valde tre ståplatsbiljetter, klickade mig vidare till kassan och ser att slutsumman landat på tolvtusen. Dollar. Det kändes lite väl dyrt att betala sisådär 70 000 kr och som tur var hann jag reagera innan jag genomförde mitt köp. Tydligen var det någon bokningsavgift som råkat få lite väl många nollor i beloppet och kollade $4000 istället för $4.00. Men efter några nervösa svettningar och idogt uppdaterande lyckades jag äntligen få tag på rätt biljetter till rätt pris. Och den 29 maj är det jag, min storasyster och min lillebror som står i Globen och får se Beyoncé – ni anar inte hur mycket vi sett fram emot detta! Såg henne i London 2009 och det var MAGISKT!
 
Är det någon av er som ska gå? Vore kul om jag hade någon här att obsessa med, haha…

Delta i diskussionen

18 kommentarer

  1. åhhh jag ska gå!! såg också henne förra gången, KLOCKREN hela hon! jag såg rihanna när hon va i globen sist och tyvärr kan man ju inte ens jämföra dem, även om jag älskar rihanna så är b bättre live! 🙂

  2. jag vill så OTROLIGt gärna gå! jag såg henne uppträda för flera år sedan i göteborg, och det måste ha varit något av det sjukaste jag varit med om i hela mitt liv! helt otroligt bra!

  3. Jag ska se detta om jag lyckas få biljetter på måndag! Jag tänker att någon som har så fantastisk röst måste man ju bara se, hon och adele, för bättre blir det faktiskt inte.

  4. vart har du fått tag i dom? släpps dom inte om någon dag?
    vill också se henne i globen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *