Önskespellistor

En av mina favoritsaker att göra är att knåpa ihop spellistor på olika teman. Några gånger tidigare har jag bett er önska vilka sorts spellistor jag ska göra och jag tänkte att vi kunde liva upp denna söndag med att göra samma sak. Så kom på ett tema, en titel eller ett tillfälle som behöver en spellista så väljer jag ut några av era önskningar och tonsätter dem. Det kan vara en lista för nätterna då man ligger sömnlös, för långsamma morgnar på helgen, för känslan av att vara på ett moln eller något helt annat!
 
bild 12, 3, 4

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. Jag vill ha en spellista till alla de gånger när man städar och fixar och "pillar" hemma!

  2. när man är supertaggad och har typ en egen liten fest i varcagsrummet

  3. Spellistan som hjälper när ångesten kryper in på bara skinnet, listan som ger ro, lindrar och lite hopp.
    Skulle gärna höra den

  4. ÅH! segstartade morgnar?! jag är ofta rättså morgontrött och så ska man upp, det ska göras frukost, man ska göra sig iordning för att gå iväg och sitta koncentrerad på föreläsning i 3 timmar. någon peppig musik som kickstartar morgonen liksom! vore superduper! danke schön för toppenblogg 🙂

  5. Jag skulle behöva en lista för att orka köra hela vägen in i kaklet med det sabla gymnasiet. Bara några månader kvar (!) men det känns som en evighet. Pepp helt enkelt ^^

  6. Jag tycker alltid att det blir så lätt att listan man gör för höst och vinter blir fyllda med låtar man blir nere av. Så en lista med pepp inför våren!

  7. En spellista för när man saknar honom alldeles förfärligt mycket och det är alldeles för lång tid kvar tills man kan ses trots att vi är så kära i varandra att vi spricker. En lista med kärlek men inte olycklig kärlek liksom.

  8. En spellista att lyssna på när man är själv, En lista som fungerar som en överlevnadsguide inför de sista 1,5 åren på gymnasiet, en lista som gör att man inte längre vill sitta still, och så kanske en lista som man kan lyssna på när som helst, vart som helst och hur som helst. Sådana är ju alltid bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *