Januarikyla

I helgen har det varit ungefär världens finaste vinterväder. Iskallt och klart med strålande sol och små små snöflingor som glittrar i luften, då visar januari verkligen upp sig från sin bästa sida. I lördags när solen stod som högst på himlen tog jag med kameran ut på en liten promenad runt vattnet här i Norrköping och det var jag inte ensam om. Överallt gick folk och njöt av det fina vädret och många hade kameror med sig. Jag såg till och med en kille som passade på att ta lite nya, schyssta profilbilder i härlig vinterstil. Han hade riggat upp med kamera och stativ, riktigt blingigt diamantörhänge plus snabba solbrillor och sedan posade han loss i tron om att ingen såg honom. Jag som råkade gå förbi och se kunde inte låta bli att fnissa lite bakom halsduken… I alla fall, så här ser vintern ut när jag avbildar den – lite mindre poserande och lite mer gräsänder.

Delta i diskussionen

15 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *