Instagram X

Jag tänkte att vi skulle kika lite på vilka bilder jag lagt upp på min Instagram på sistone. Som alltid så är det mycket matbilder och några andra små finurligheter. Vill ni följa mig där så heter jag solig.

Två vintriga landskap. Det ena fotat på tåget på väg hem från Stockholm och det andra en morgon utanför mitt jobb.

Den bästa maten när man inte orkar laga något och bara vill ha något gott: plocktallrik med ostar, korvar och grönsaker. Resterna fick hamna på en frukostmacka dagen efter.

En specialbeställd tygpåse som skulle bli julklapp och ett par silversneakers som står i min hall nu och väntar på våren.

När julen städades ut fick rosa tulpaner, randiga sugrör och en pappersjordglob flytta in istället. Och jag passade på att ha ballerinaknut på huvudet en dag.

Mera frukostbilder! En vardagsfrukost och en helg.

I lördags fyllde Ella år så först gick jag och Filip förbi på förmiddagen och bjöd på semlor. Sedan var vi inbjudna på middag senare på kvällen med massor av god mat, firande och ett finfint födelsedagsbarn.

I söndags fick jag ett akut sug efter marängswiss så då var jag tvungen att göra det och i morse försökte jag liva upp mig i snöstormen med en riktigt rosa hallonsmoothie.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Så mycket god mat man får hos dig. Jag tror jag flyttar in.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *