Gamla nyheter

Här kommer ett bloggtips (jag tänkte nämligen att jag skulle bli lite bättre på att dela med mig av sådana)! Sedan i höstas har jag följt bloggen Gamla nyheter och varje gång jag läser den får jag en sån varm och fin känsla i kroppen. Idén är enkel: två tjejer intervjuar äldre människor på stan, fotar dem och ställer några frågor. Det bästa är att man får läsa så många kloka, insiktsfulla och roliga svar och ta del av vardagliga ämnen från en annan synvinkel än den man själv har. Vi har så mycket att lära från andra generationer och det här är ett litet sätt att göra det. In och läs!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Bästa tipset på länge, hade varit inne och läst artiklar som handlar om dumheter (tunaskolan) och då läste jag kommentarerna och det skulle jag aldrig ha gjort. Men just då såg jag detta inlägg och kollade där en stund och nu känns det bättre, ger inte upp om mänskligheten helt idag då.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *