En tisdag

Tisdagar brukar tendera att vara trötta och tråkiga dagar men idag har jag varit med om flera bra saker som livat upp i snöslasket.

Först var himlen så här illrosa när jag cyklade till jobbet i morse. Det var så fint att jag var tvungen att stanna för att ta ett kort och jag fick en liten gnutta hopp om att våren ändå är på väg.

Sedan lagade jag kikärtsbiffar med tsatsiki och sallad till middag vilket var väldigt gott och efter maten möte jag upp min kompis Ella på gymmet. Det är galet skönt att få springa av sig lite på kvällen och ta i ordentligt med armarna efter en lång arbetsdag framför datorn. Efter det sover man så himla gott! Har ni varit med om något bra idag?

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Så gott! Jag är i sälen nu så mycket sallad har det inte blivit, saknar det verkligen! Får frossa i det när jag kommer hem!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *