Vinterhelg i Stockholm

I helgen tog jag tåget till Stockholm för att tillbringa några efterlängtade dagar där med mina gamla klasskompisar från universitetet.
Först möttes vi upp på Espresso House för att vänta in allas tåg och dricka lite kaffe. Här är Sandra som vi bodde hos nästan allihopa.
Efter att alla anlänt och vi råkat hamna i en Blossa-glögg-flashmob på Centralstationen tog vi spårvagnen ut mot Djurgården. Vårt mål var nämligen julmarknaden på Skansen.
Där var det fullt av folk och kallt som tusan! Men väldigt mysigt också att gå omkring och provsmaka glögg, titta på fina saker och komma i julstämning.
Karin och Ella
Jag hade egentligen velat kolla på djuren också men det var så kallt och tiden sprang iväg så vi bestämde oss för att åka hem och dricka mer glögg istället.
Men först ett klassiskt gruppfoto såklart, tycker så mycket om dessa!
Sedan åkte vi som sagt hem och drack glögg och gjorde oss i ordning för kvällens bravader som innefattade italiensk middag på Cellinis, drinkar på Lilla hotellbaren och East och så lite dans på det.
På söndagen vaknade vi upp med rimfrost på fönstret och en stor brunch att hugga in på. Efter det gick vi några affärer i jakt på julklappar och sedan tog jag tåget hemåt igen. Fin vinterhelg i Stockholm!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *