Prickig skjorta

En av de första sakerna jag pinnade på min Pinterest för sisådär två år sedan var den perfekta prickiga skjortan. Svart och tunn med små vita prickar, gärna något transparent och med knappar. Sedan dess har jag varit på jakt och jag har letat överallt utan att hitta något som uppfyllde mina krav. Ända tills förra veckan då jag hittade den på Monki. Så då var det bara att slå till snabbt som tusan innan jag hann ångra mig. Tänk att man kan leta så länge efter något och inte hinna tröttna under tiden!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Ibland kan en liksom inte släppa en tanke på någonting och så flera, flera år senare finns det bara där mitt framför näsan. Den var jättefin, men den ser marinblå ut?

    1. Precis! Det är nog bara ljuset på bilderna som gör att den ser blå ut, den är svart egentligen. Så himla svårt att återge färgerna när man fotar i vintermörkret bara.

  2. Fråga! Vad har du under? Tycker alltid det är det knepigaste med fina see-troughs…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *