Badrum

Vårt badrum i den här lägenheten är verkligen litet. Så minimalt att när du kliver in i det hamnar du direkt i duschen. Jag skulle gissa på att det är kanske 3 kvm och att då är det en konst att få plats med alla handdukar, schampooflaskor, bodylotions och andra tusen småprylar som två personer genererar. Så därför kände jag att det var dags att fixa lite bra förvaring.
På IKEAs kontorsavdelning hittade jag en liten hurts vid namn Lennart. Den var egentligen avsedd för papper och fanns bara i mörkgrått, en färg som jag inte riktigt kände passade vårt badrum. Men med hjälp av två burkar vit sprayfärg, en del tålamod och en snäll pappa blev hurtsen vit och en perfekt förvaring för alla prylar. Den tar inte särskilt stor plats i badrummet och har tre lådor som sväljer det mesta, perfekt!
När jag ändå var i farten och fixade så passade jag på att liva upp en tidigare överbelamrad hylla. 
En gammal ram som jag hittade fick ett nytt grafiskt (och lite nördigt) innehåll och ett gäng fina plåtburkar från Burt’s Bees plockades fram.
Från mitt jobb fick jag bland annat en murgröna i välkomstpresent och den passade fint här inne, särskilt bredvid ljuset från H&M Home.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

    1. Tack! Jag redigerar dem i Photoshop, mest med hjälp av olika justeringslager såsom curves, levels, hue/saturation osv. Kan försöka göra en mer utförlig guide om det önskas?

  1. eh, nu lägger jag mig i här, men jag vill gärna få en mer utförlig förklaring = ett inlägg om hur du redigerar dina bilder! och vilket fint badrum du har, även om det är litet, lennart ser ut att vara ett kap 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *