Snart helg

Kära vänner, tiden tycks bara ha runnit iväg denna vecka. Jag började ju mitt nya jobb i måndags och trivs jättebra (inte bara på grund av att jag kammat hem massor av vuxenpoäng med höj- och sänkbart skrivbord, papperskalender, extern bildskärm  och två egna telefonnummer, utan också för att det är väldigt kul och alla är så snälla här). Dock har det inte hunnit bli mycket tid över att underhålla denna lilla prickblogg och mer tid i helgen kommer det dessvärre inte att bli. Jag ska nämligen åka till Stockholm och hälsa på Karin & Anna tillsammans med Julia. Ikväll ska vi på konsert med Of Monsters and Men (hurra!) och resten av helgen blir mys och häng och annat man gillar. Men jag tänkte inte lämna er helt åt ert öde utan att förse er med några helgtips:
 
1. Gå och se dokumentärfilmen Palme. Jag såg den igår och tyckte den var mycket bra och väldigt sevärd. Man behöver inte vara särskilt insatt i varken politik eller historia för att hänga med och tycka att den är intressant. Filmen är typ femtio gånger bättre än Snabba cash 2 (enligt mitt betygssystem), men det kanske inte är så förvånande.
 
2. Lyssna på LP, ja LP som i artisten, inte som i skivformatet (även om det är mysigt att göra det också). Hon ser ut som Bob Dylan, visslar som en gudinna och spelar ukulele med bravur. Tyvärr finns inte så många låtar på Spotify, men de som finns är mycket bra!
 
3. Ät brunch. På den sjunde dagen vilade kanske Gud men jag tror också att han åt brunch, det är nämligen himmelskt gott. Antingen kan du och några vänner fixa en egen brunch med massor av goda saker (amerikanska pannkakor, ägg, bacon, toast, frukt, juice, kaffe & glass är några förslag från mig) eller så letar du upp något mysigt ställe att gå till. Att ägna en förmiddag på helgen åt att äta frukost i tre timmar är bland det bästa man kan göra.
 

Ha en riktigt fin helg nu allesammans!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *