Graceland

En av mina absoluta favoritskivor är Graceland med Paul Simon. Trots sina 25 år på nacken känns den fortfarande aktuell och för mig har den varit en given klassiker i några år. I gymnasiet hade jag You Can Call Me Al som ringsingal på min mobiltelefon och varje gång jag hör de första tonerna rycker jag till som om det ringer. Graceland och I Know What I Know har varit episka soundtrack till oändliga dansnätter och Diamonds on the Soles of Her Shoes är i sig ett litet mästerverk. Därför kände jag att det var hög tid att detta album fick en plats i min skivsamling. Tyvärr är det sällan som jag verkligen köper fysiska skivor nu när Spotify och iTunes ger mig låtarna med ett klick, men de skivor som ligger en extra varmt om hjärtat är ju alltid kul att kunna ta fram och hålla i handen. Så nu finns bästa Graceland äntligen i min samling och spelas om möjligt än flitigare än förrut. Och har ni inte lyssnat på detta album så måste ni absolut göra det nu!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *