Smultronstället

Idag åkte jag och Filip till ett blåsigt men fint Söderköping för att äta glass.
Målet var så klart glassresturangen Smultronstället som varje år får några besök av mig. Jag älskar nämligen glass och kan äta nästan hur mycket som helst och när som helst. Min plan är att äta mig igenom hela deras meny och jag kämpar på rätt bra tycker jag.
Denna gång föll valet på en Mexicana, en glass med pecannötkola, choklad, wienernougat, daim, blåbär, jordgubb och apelsinglass med mjukglass och varm fudge. Filip åt en Tropical med ananas, melon, hallon/persika och mjukglass. Efter glassbesöket rullade vi mätta och belåtna hemåt och jag kunde bocka av ännu en glass från deras meny.

Delta i diskussionen

10 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *