Fisketur

Jag tillbringade ju förra veckan i skärgården och en av dagarna åkte jag och mina syskon ut på havet för att meta.
Det lilla röda huset är gårdens båthus och till höger ligger badplatsen.
Min storasyster och lillebror. Förstår inte hur jag kan haft sådan tur att jag fått både världens bästa storasyster och världens bästa lillebror. Vad är oddsen för det liksom?
I väntan på napp. Jag väntade och väntade och väntade…
Men jag fick ingen fisk. Däremot fick Alfred en liten liten abborre, nästan för liten för att ta upp men det är ju så tråkigt att komma tomhänt hem så vi tog upp den ändå.
Fiskelycka! Den lilla abborren rensades och grillades sedan på kvällen. Egenfångad abborre är riktig sommar!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Härliga, rogivande bilder! 🙂 Semester är underbart! 🙂
    Nyfiken: det står i din bio/infon om dig att du är DJ – hur ofta jobbar du med det? Får du många spelningar runt om i flera städer, eller håller du dig till en speciell klubb? 🙂 Eller DJ:ar du mest för egen vinning/på fritiden? 🙂

  2. Re: Okej, kul! 🙂 Ja, det verkar som ett riktigt kul jobb! Du kan ju stå där å välja musik å dansa i DJ-båset!!! 🙂 Blir som en utgång, fast nykter, och så får du välja låtar och mixa som du vill! 🙂 Skulle va kul å prova, men jag har aldrig mixat och DJ:at, men vore kul å lära sig bara grunderna typ! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *