Två favoriter

Om det är så att ni råkat missa detta så måste jag ju bara upplysa er om att Tallest Man On Earth har släppt ett nytt album. Och det gillar man ju, som bara den! Jag grämer mig fortfarande lite över att jag ännu inte hunnit se honom live, det känns som om det vore en exceptionell upplevelse. Men i väntan på att få göra det lyssnar på jag på hans album om och om igen. Och lite extra mycket gillar jag 1904, Little Brother, There’s No Leaving Now, Leading Me Now… ja, egentligen lite för många låtar för att kunna välja.

Och förresten, är det så att ni även missat att Beach House släppt en ny skiva vid namn Bloom så tycker jag absolut att ni ska lyssna på den också. Ett helt magiskt album som jag tycker hemskt mycket om. Helst av allt skulle jag vilja spela det i bilen en solig sommardag på väg mot havet. Lyssna och njut!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *