Önskefrukost

God morgon! Här sitter jag och äter frukost och filar på min önskelista. Det är ju nämligen så att jag tar examen i veckan (helt galet!) och då får man önska sig lite saker. Såhär ser listan ut hittills (för er som inte kan läsa min yviga handstil):

Parfym – Paul Smith Rose | Vinylspelare | Massage | iPad 3 | Kamerastativ | Yankee Candle – clean cotton, tumbler | Fina smycken | Liten takkrona från Åhléns | Presentkort | Sällskapsspel | Fina tavlor/posters | Fat från Iittala i serien Kastehelmi, 31,5 cm i ljusblått eller äppelgrönt | Gammaldags menytavla med Aviso-bokstäver | Inspirerande böcker

Delta i diskussionen

19 kommentarer

  1. Ah! En sådan menytavla tänkte jag igår att jag vill ha! Fast någon gång när jag har ett kök som är större än ptja… 3kvm. De bästa köken är ju de som ser ut som restauranger/caféer!

  2. Jag klurar också på lite önskningar, då jag fyller år på fredag. Men nu har jag bestämt mig för att skjuta på kalasandet, så jag har lite extra tid på mig. Jag har inte tid att kalasfylla år, haha. 😛

  3. Menytavla – det är alltså där man kan få tag på dem! De är ju så fina. Blir ju förstås nyfiken på vad en sådan kan tänkas kosta, inklusive ett alfabete eller två.

  4. Svar: Ja, men bara för att jag önskar mig mycket betyder det såklart inte med att jag räknar med att få allt. Jag vill bara ha lite alternativ på min lista och tycker det är roligt att bli lite överraskad än att få exakt de grejer jag förväntat mig. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *