Sommarväskor

Fina Lovisa köpte hem en av mina tygpåsar som jag designat och visar upp den såhär. Det är ju perfekt med tygpåsar nu på sommaren, bara att bära med till stranden eller på picknicken eller under en heldags turistande i stan. De tar dessutom minimalt med plats i resväskan vilket är bra! Den här eller fyra andra modeller kan du köpa i min webshop Making Heartbeats.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

 1. Jag, som har blivit en miljömupp, har börjat ha en tygpåse i handväskan när jag går på stan. Om andan faller på och jag shoppar något så lägger jag det helt enkelt i tygkassen istället för en dito av plast.
  Den du har gjort är jättesnygg!

 2. himla smart av lyckolandet måste jag säga! har invigt den med willyshandling, men det funkar ju precis lika bra på typ… h&m. så det tipset tar jag med mig. puss och tack för den fina kassen!

 3. Hej!
  Hittade en massa fina tygpåsar på din blogg. Du är sjukt duktig!!!
  Jag har letat efter tygpåsar, men aldrig någon som jag velat ha, därför tänkte jag att jag kunde trycka en egen, så, jag undrar vart du beställer hem påsarna? 😀
  Du får gärna skriva till min mailadress, annars kan jag försöka hålla utkik här ifall du skulle svara!
  Ha en bra dag, kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *